Termék szűrők

Lista sorrend

Ár szerint

Gyártók szerint

Akciós (0)

Készlet szerint

Beépített tárolós kazánok

A beépített tárolós gázkazán egymagában biztosítja a lakás fűtését és a használati melegvíz ellátását.

Nagyobb melegvíz igény kiszolgálására is alkalmasak. A beépített melegvíz tartálynak köszönhetően állandó hőmérsékleten tartja a vizet a melegvíz komfort sokkal nagyobb mint a kombi kazánoké, egyszerre már két csapolót is ki tud szolgálni. A leggyakoribb felhasználási helyek kisebb alapterületű lakások, házak egy fürdőszobával. A folyamatos szabályozás gondoskodik róla, hogy a fűtési teljesítmény fokozatmentesen illeszkedjen a pillanatnyi igényekhez.
A beépített tárolós gázkazán előnyei: Azonnal rendelkezésre áll a megfelelő hőmérsékletű melegvíz. Több csapoló egyszerre kiszolgálható.
Hátránya: A kombi kazánnál nagyobb méret. Kivitelek
Kéményes beépített tárolós gázkazán: A füstgáz hagyományos módon kéménybekötés által távozik a készülékből. A karbantartásokra nagyon figyelni kell, a szén-monoxid visszaáramlás lehetősége ennél a kazánnál a legnagyobb.
Zártégésterű beépített tárolós gázkazán: Ezt a készüléket hívják turbós kazánnak, a füstgáz egy ventilátor segítségével távozik a készülékből, zárt égéstérrel rendelkeznek. A zárt égéstér független a helyiség légterétől, a füstgáz visszaáramlásnak itt a legkisebb az esélye.
Kondenzációs beépített tárolós gázkazán: Zárt égésterű kivitel ez is, itt is ventilátor által távozik a füstgáz a készülékből. A kondenzációs beépített tárolós kazánok a füstgázban lévő plusz energiát is hasznosítják, ezért a hatásfokuk magasabb mint az előző készülékeknek. Minőségi alkatrészekből felépített készülékek, a hosszú élettartam érdekében.

Ha segítségre van szüksége kérjen visszahívást, vagy hívjon minket a +36 70 3333-519 számon.
lap: 1 | 1 - találat: 3
látható: