Bemutatkozás

A Megatherm Kft 1989-es alapítása óta a fűtési, szellőzés- és klímatechnikai készülékek, fürdőszoba-berendezések, szaniteráruk kereskedelmének terén egyszemélyes vállalkozásból országos kereskedelmi hálózattal rendelkező, 22 telephelyén mintegy 120 alkalmazottat foglalkoztató vállalattá nőtt. Cégünk több ezer épületgépészeti kivitelező és szakkereskedelmi vállalkozás beszállítója volt az eltelt időszakban, így termékeink hazánk építményeinek jelentős részében megtalálhatók. Lakások, családi házak, kisebb-nagyobb közintézmények, üzletek, ipari létesítmények ezreiben, tízezreiben működnek termékeink évek, gyakran évtizedek óta.

4+1 üzleti alapelvünk negyedszázada hatásos

A mai kor fő jellemzője az állandó változás, a világ felgyorsult. Miközben mi is alkalmazkodunk az ebből fakadó kihívásokhoz, következetesen tartjuk magunkat ez elmúlt negyed században sikert hozó alapelveinkhez.

 • A +1, ami tulajdonképpen az első

  A TISZTESSÉG, csupa nagybetűvel. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy vásárlóink, partnereink, beszállítóink, sőt az életünkben szükségszerűen jelenlévő hatóságok is korrekt félként tekintsenek, tekinthessenek ránk. Ez utóbbi jegyében nálunk nem kellett NAV- pénztárgép a számlaadáshoz, hiszen mi 25 éve, az első nap óta számlát adunk mindenkinek, ha kéri, ha nem. Alkalmazottaink sem voltak sosem minimálbéren bejelentve, mindenki után annyi járulákot fizettünk kezdettől fogva, amennyit keresett a valóságban. Büszkék vagyunk rá, hogy így is lehet vállalkozni, országos méretben is sikeres céget építeni!

 • A legkedvezőbb ár-minőség viszony biztosítása

  Épületgépész szakemberekből álló beszerzői és értékesítői gárdánk a garancia arra, hogy termékeink szakmailag és az árak szempontjából is a legkedvezőbb lehetőséget biztosítsák vásárlóink számára. A gondosan kiválasztott "megathermékek", tehát saját, kizárólagosan forgalmazott termékpalettánk a szakmában az egyik legszélesebb ilyen jellegű kínálatot jelentik. A több mint 20 éve általunk forgalmazott Radiant kazánok és Star acél lapradiátorok, a Fränkische Alpex-Duo ötrétegű csövek, IVR és Bugatti golyóscsapok, Luxor szelepek és számos más saját termékünk bizonyítottan kiváló műszaki színvonalat képviselnek, áruk pedig a nagy mennyiség következtében lényegesen kedvező sok más, akár gyengébb minőségű termékhez viszonyítva is.

 • Azonnali, készletről történő kiszolgálás

  Cégcsoportunk mintegy 1,5 milliárdos értékben kizárólag épületgépészeti termékekből álló készlettel rendelkezik. Nálunk nem jelent gondot, ha ügyfeleinknek azonnali igényük van néhány ezer darab golyóscsapra, tíz-húszezer méter réz-, vagy ötrétegű csőre, vagy néhány száz darab kazánra, vízmelegítőre. Van. Mégpedig raktáron.

 • Széles termékválaszték

  Mintegy 10.000 féle árucikket tartunk raktáron. A Megatherm Kft a legtöbb hazai és nemzetközi gyártó kiemelt forgalmazói közé tartozik. A bárhol megtalálható - megszokott épületgépészeti termékek - mellett külsőhőmérséklet-függő szabályozókat, nagy dimenziójú csöveket, fittingeket, nagy átmérőjű szivattyúkat is raktárról értékesítünk.

 • Hozzáértő munkatársak, képzett szakértékesítők

  Számos szakértékesítő munkatársunk dolgozik a Megathermnél 10-15, sőt néhányuk 20 éve is. Tapasztalatuk, hozzáértésük nagy segítséget jelenthet vásárlóink igényeinek és szükségleteinek felmérésében, és minél hatékonyabb kielégítésében.