Termék szűrők

Lista sorrend

Ár szerint

Gyártók szerint

Akciós (0)

Készlet szerint

Fűtő kazánok

A fűtő gázkazán csak fűtésre alkalmas.
Felhasználás lakások, házak, irodák, garázsok fűtéséhez. A folyamatos szabályozás gondoskodik róla, hogy a fűtési teljesítmény fokozatmentesen illeszkedjen a pillanatnyi igényekhez.
Kéményes fűtő gázkazán: A füstgáz hagyományos módon kéménybekötés által távozik a készülékből. A karbantartásokra nagyon figyelni kell, a szén-monoxid visszaáramlás lehetősége ennél a kazánnál a legnagyobb.
Zártégésterű fűtő gázkazán: Ezt a készüléket hívják turbós kazánnak, a füstgáz egy ventilátor segítségével távozik a készülékből, zárt égéstérrel rendelkeznek. A zárt égéstér független a helyiség légterétől, a füstgáz visszaáramlásnak itt a legkisebb az esélye.
Kondenzációs fűtő gázkazán: Zárt égésterű kivitel ez is, itt is ventilátor által távozik a füstgáz a készülékből. A kondenzációs beépített tárolós kazánok a füstgázban lévő plusz energiát is hasznosítják, ezért a hatásfokuk magasabb mint az előző készülékeknek. Minőségi alkatrészekből felépített készülékek, a hosszú élettartam érdekében.

A fűtő gázkazán bojlervezérléssel
A kazán egy indirekt tárlóval egybekötve biztosítja a lakás fűtését és a használati melegvíz ellátását. Nagyobb melegvíz igény kiszolgálására alkalmas. Az indirekt tárolóban állandó hőmérsékleten tartja a vizet a melegvíz komfort sokkal nagyobb mint a kombi kazánoké, egyszerre már két csapolót is ki tud szolgálni. A leggyakoribb felhasználási helyek kisebb alapterületű lakások, házak egy fürdőszobával. A folyamatos szabályozás gondoskodik róla, hogy a fűtési teljesítmény fokozatmentesen illeszkedjen a pillanatnyi igényekhez.
A fűtő gázkazán bojlervezérléssel előnyei: Kiemelkedően magas melegvízkomfort, azonnal rendelkezésre áll a megfelelő hőmérsékletű melegvíz, több csapoló egyszerre kiszolgálható, cirkulációs rendszer kialakítható, .
Kivitelek:
Kéményes fűtő gázkazán bojlervezérléssel: A füstgáz hagyományos módon kéménybekötés által távozik a készülékből. A karbantartásokra nagyon figyelni kell, a szén-monoxid visszaáramlás lehetősége ennél a kazánnál a legnagyobb.
Zártégésterű fűtő gázkazán bojlervezérléssel: Ezt a készüléket hívják turbós kazánnak, a füstgáz egy ventilátor segítségével távozik a készülékből, zárt égéstérrel rendelkeznek. A zárt égéstér független a helyiség légterétől, a füstgáz visszaáramlásnak itt a legkisebb az esélye.
Kondenzációs fűtő gázkazán bojlervezérléssel: Zárt égésterű kivitel ez is, itt is ventilátor által távozik a füstgáz a készülékből. A kondenzációs beépített tárolós kazánok a füstgázban lévő plusz energiát is hasznosítják, ezért a hatásfokuk magasabb mint az előző készülékeknek. Minőségi alkatrészekből felépített készülékek, a hosszú élettartam érdekében.

Ha segítségre van szüksége kérjen visszahívást, vagy hívjon minket a +36 70 3333-519 számon.
lap: 1 | 1 - találat: 4
látható: